Vlakmopsystemen

In deze categorie zijn veel meerdere systemen beschikbaar. Deze kunt u allen in de brochure onderaan deze pagina terugvinden. Maar om u een beeld te geven hebben wij er een aantal uitgelicht.

 

1. Het UNIKO systeem

Dankzij het speciale bevestigingsmechanisme voor de mop aan het frame, kan UNIKO de gebruiker verlichten door niet telkens te hoeven bukken. Wanneer dit system wordt gecombineerd met het Filmop Lock System kunt u dit systeem ook gebruiken voor muren en plafonds. Kortom een ergonomisch en efficiënt systeem.

Bekijk hier de UNIKO flyer en de flyer van het Lock Systeem

Dit systeem is verkrijgbaar in verschillende maten en met mops in de onderstaande materialen;

pockettenmop materialen UNIKO

2. Het VELCRO® systeem

Dit systeem is ideaal om hoekjes schoon te maken en is licht in gebruik. Ook dit systeem is te gebruiken voor wanden en plafonds mits gebruik wordt van het Lock Systeem.

3. Het UNILAV systeem

Deze mop is geschikt om nat te moppen en desinfecteeert van middel tot kleine oppervlakten met een middelmatige vervuiling. Te gebruiken met microvezel moppen, maar ook met wegwerp moppen. Zeer simpel in gebruik, snel, licht, handig en ergonomisch.

Bekijk hier de UNILAV flyer


4. Het SANETY systeem

Speciaal uitgerust met een waterdoorlatende plaat waardoor u een evenredige verspreiding van water krijgt. Dit systeem voorkomt verspilling van de gebruikte chemie.

 

5. De SPEEDY

Dit mopsysteem is anders dan de traditionele mopsystemen, het heeft een vlakke kunststof basis genaamd SPEEDY om zo de oppervlakte te vergroten met schoonmaken, en zoals de naam al aangeeft, snel, om zo tijd te besparen. Dit frame is inklapbaar waardoor deze makkelijk door een wringer te halen is zonder de mop te verwijderen van het frame. Hygiënisch en gebruiksvriendelijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. PRE-SOAKING

Het Pre-soaking systeem zorgt voor optimaal gebruik bij de combinatie van microvezel moppen en de chemie. Hiervoor dient u een aantal stappen te doorlopen, die we in de onderstaande flyer hebben weergegeven.

Flyer Pre-soaking Systeem

Voor meer informatie over moppen en systemen verwijzen wij u graag naar de Brochure Moppen en toebehoren