Diverse hulpmaterialen

Voor een goed eind resultaat heeft u vaak ook hulpmaterialen nodig. Deze materialen kunnen variëren van waarschuwingsborden tot stoffer en blik.

Schoonmaakhulpmaterialen zijn te verdelen in niet-machinale hulpmaterialen en machinale hulpmaterialen zoals stofzuiger, boen-schrobmachine, schrob-zuigmachine, shamponeermachine. De niet machinale hulpmaterialen zitten in het assortiment van UNIMOP, de machinale bieden wij niet aan.

Een aantal van de hulpmaterialen die we graag hier willen uitlichten zijn de waarschuwingsborden, de BAGGY, de SPILO en de SNAKE.

 

Waarschuwingsborden

Tijdens en na de schoonmaak zijn de waarschuwingsborden onderdeel van de veiligheid, onze borden zijn goed  zichtbaar van ver en beschikbaar in verschillende talen. Onze waarschuwingsborden zijn licht, gemaakt van kunststof en schokproef.

 

 

 

BAGGY

Deze stoffer en blik op steel zijn een goede oplossing als er snel iets moet worden opgeruimd. Zeer handig voor in de supermarkt, restaurants, cafe’s, ziekenhuizen en kantoren.

 

 

SPILO en SNAKE

Deze handstoffers zijn licht, zeer flexibel en zowel nat als droog te gebruiken. De telescopische stelen kunnen samen met deze twee producten worden gebruikt om zo ook hoge oppervlakten te bereiken.