Rolemmer-systemen

Ook wel moptrolleys genaamd zijn er in verschillende uitvoeringen en van diverse materialen. De meest bekende van Unimop zijn de FRED, de VEGA en de ARKA.

TWICE  is een nieuw rolemmer systeem met een dubbele emmer en wringer voor de professionele natte vloerreiniging. De TWICE bestaat uit 2 componenten 1 van 16 ltr en 1 van 14 ltr. Beide componenten zijn separaat van elkaar te legen met speciale pluggen. De rolemmer is stapelbaar. Alle Filmop wringers zijn compatibel.

 

De FRED is een van de meest gebruikte systemen op het gebied van kunststof rolemmer systemen. Doordat het onderstel van polypropylene is gemaakt is het een zeer sterk, handig en gebruiksvriendelijk systeem. Deze FRED is in twee versies verkrijgbaar de 30 en de 50 LTR, verkrijgbaar met een Rislan gecoate duwbeugel waardoor hij zeer handzaam en ergonomisch is in gebruik.

 

 

                                 

De VEGA en ARKA zijn systemen die uit te breiden zijn met het TOP-DOWN  systeem van “pre-soaking”.  Voor meer informatie over deze twee modellen kunt u contact met ons opnemen.