Hotelwagens

In deze branche heeft u de mogelijkheid te kiezen tussen vier lijnen;

  1. EMOTION
  2. MORGAN HOTEL ELEGANCE
  3. ALPHA HOTEL
  4. en SILVER

Ergonomisch: ontworpen om bukken tijdens het werk te voorkomen

Shock proof: volledig gemaakt van polypropyleen voor duurzaam gebruik

Hygiënisch: dankzij de ronde afwerking zeer eenvoudig schoon te maken

Ruime opslag: 10 liter, 22 liter en 40 liter lades

Veilig: beschikbaar met afsluitbare componenten

 

download hier de brochure Emotion Hotel trolley

 

De MORGAN HOTEL ELEGANCE lijn is zoals de naam al aangeeft een elegante lijn met slimme en makkelijke oplossingen. Deze werkdagen past in elke omgeving en voldoet aan uw iedere schoonmaak behoefte.De wagen wordt gekarakteriseerd door rislan gecoate verticale frames gecombineerd met elegante houten planken, gemaakt van beuken geplastificeerde panelen. Deze zijn eenvoudig te verwijderen en schoon te maken.

 

Deze MORGAN kan uitgevoerd worden met een compleet assortiment van asscesoires. Hij kan worden ingezet voor het vervangen van linnengoed en handdoeken, het vervoeren van vuil linnengoed, vervoeren van afval en schoonmaak van kamers en badkamers.

 

De ALPHA HOTEL werkwagens zijn mooi en hebben een eenvoudig design en inklapbare zakhouders. De kleur zorgt ervoor dat hij onoppvallend is in zijn omgeving.

inklapbare zakhouders

Het onderscheid tussen deze werkwagen en de MORGAN ELEGANCE lijn, is het materiaal waaruit hij vervaardigd is. De ALPHA  HOTEL is volledig vervaardigd uit polypropylene.

Zowel een open versie als een volledig afsluitbare wagen voor de veiligheid behoort tot te mogelijkheden. Deze ALPHA HOTEL werkwagen  is multifuctioneel en inzetbaar voor verschillende doeleinden.

 

 

SILVER werkwagens zijn praktisch en handzaam waardoor ze perfect zijn voor bedrijfs kantines, fastfood ketens, restaurants enzovoorts.
Deze werkwagen is vervaardigd uit kunstof, is resistent en stevig.
De oppervlakten zijn glad met ronde vormen waardoor ze makkelijk schoon te maken zijn. Deze  werkwagen is eenvoudig samen te stellen.

 

Download hier de brochure hotel werkwagens