ISSA Ambassadeurs

Artikel Service Management en ook Schoonmaakjournaal 02-2015

Ambassadeurs ISSA Benelux willen imago sector verbeteren

Ambassadeurs ISSA Benelux willen imago sector verbeteren
26-02-2015
ISSA heeft Jean Paul Christy en Mike van Bekkum benoemd tot ambassadeurs van de regio Benelux.Beide ambassadeurs zijn vanzelfsprekend geen onbekenden in de schoonmaaksector. Christy is managing director van Kärcher, terwijl Van Bekkum (foto) eigenaar en managing director is van Unimop.Ontwikkeling
ISSA vertelt over hun benoeming: “Door hun actieve betrokkenheid in de Benelux-werkgroepen en hun jarenlange lidmaatschap hebben ze veel bijgedragen aan de ontwikkeling van ISSA in deze regio.”Als ambassadeurs van ISSA Benelux willen Christy en Van Bekkum zich nog meer inzetten voor de schoonmaakbranche, zoals het verbeteren van het imago en het verhogen van professionaliteit in deze sector.